кадър 7/8 тв Телевизия 7/8 вече е на ваканционен режим. Почти

...
кадър 7/8 тв Телевизия 7/8 вече е на ваканционен режим. Почти
Коментари Харесай

Всичко в телевизията на Слави вече е на запис, само Крум Савов остана на живо

кадър 7/8 тв 

Телевизия 7/8 към този момент е на ваканционен режим. Почти цялата стратегия, която излъчва малкия екран на Слави Трифонов, към този момент е на запис, като се изключи предаването на Крум Савов. Това разкри водещият в днешния първи ден на новата скица. Неговото предаване пък към този момент стартира с час по-късно и замества „ Студио Хъ ”, чиито титулярни водещи са Тошко Йорданов и Станислав Балабанов – и двамата депутати от Има Такъв Народ.

Крум Савов пък разгласи, че тъй като сега самичък си е началник и ще обърне структурата на предаването си. „ Неписано предписание е, че спортните вести са най-после на излъчванията или на последните страници на вестниците ”, изясни той. За да е по-разлечен, водещият ще при започване на стратегия той ще излъчва спортните тематики, а политическите и публичните ще останат за финанал.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР